Zeg niets,
ik weet het,
ik ben de oude niet meer.
Maar jij weet niet
wat ik moest doorstaan,
vanwaar al die zeer.
Zeg niets,
ik kom zelf wel naar je toe,
als ik er klaar voor ben.
Dan vertel ik je mijn hele verhaal,
het verhaal van mij
en iemand die ik spijtig genoeg ken.
Het verhaal dat me nog steeds nachtmerries bezorgt
Het verhaal dat me nog steeds rillingen doet krijgen
Zeg niets,
ik kan het je toch niet vertellen,
al zou ik het graag willen.
De woorden,
ik weet niet hoe ik ze moet vormen,
hoe zeg je dit,
hoe beschrijf je dit rillen?
Hoe?
A.U.B. zeg niets