Je vertelde zo lief over me
Ik ben je volle maan
Als jij door het donker
dreigt opgeslokt te worden
brengt ik het licht tot bij je
Maar een maan kan niet
schijnen zonder zon
Zonder zon, geen maan
Zonder maan, geen jij
Ik wou dat ik je maan kon zijn
Maar de zon WIL niet meer schijnen