Een lach, gezeten op vreugdeEen traan, gezadeld in leed. Trekken van het gelaatelk een eigen verhaal. Samenvloeiend in de stroomvan het leven.
Een lach, gezeten op vreugdeEen traan, gezadeld in leed.
Trekken van het gelaatelk een eigen verhaal. Samenvloeiend in de stroomvan het leven.
Trekken van het gelaatelk een eigen verhaal.
Samenvloeiend in de stroomvan het leven.