Neem dit als
een laatste kus.
En vertel de mensen
dat ik gelukkig ben.
Ik kan niet leven in eenzaamheid,
toch zal ik lachen.
Neem dit als een teken
van de schoonheid op aarde.
Enkel nu kan ik tonen
wat gij mij geleerd hebt.
Ik leg mij te rusten
op een bed van overwinning
en huil om mezelf.
Hoe dit leven,
zo schoon en toch zo broos,
kon overleven,
zal ik nu niet meer weten.