Op nieuwjaarsdag kreeg ik een smsje van jou, dat ging over iets wat die avond daarvoor was gezegd,
Dat vond ik maar een raar smsje, je hebt je excuses aangeboden, het was dus snel weer bijgelegd.
We zijn vaak aan het smsen, en die ene nacht,heb je mij iets gestuurd,
Ik moest het even verwerken, vandaar dat het antwoord daarop eventjes heeft geduurd.
We hebben vanaf toen veel met elkaar gesmst,
Jij en ik vonden dit wel goed, het was wel best.
Maar op den duur vond jij het saai, toen gingen we over met bellen,
Laatst was het 5 uur lang, we hadden elkaar veel te vertellen.
Laatst belde je mij ook en stond je ineens voor ons raam,
Toen op dat moment wilde ik wel graag naar buiten gaan.
Maar mijn verlegenheid stond in mijn weg,dit was niet fijn,
Ik wilde naar buiten, vlak bij je zijn.
Laatst stuurde dat je mij wilde zien, we spraken af dat we elkaar zouden zien in de brug,
Het wachten op zaterdag ging ineens heel erg vlug.
Maar vrijdag stuurde jij mij dat je niet meer zou komen,
Doordat Johan niet heen ging, heeft hij dat avondje van mij afgenomen.
Maar dat avondje, dat komt wel een andere keer,
Je smst dat je me graag wil zien, elke keer maar weer.
Ik weet niet wat ik hier mee moet,
Ik wil je zien, ik wil dat ik je weer ontmoet.
Maar door mijn onzekerheid is dit juist een probleem,
Ik weet wel, ik moet hier gewoon doorheen.
Maar om die stap te maken, is veel moed nodig,
Jij zegt dat ik me niet druk moet maken, want jij vind dat overbodig.
Jij zou mij wel op mijn gemak stellen, dat is wat je zei,
Dat vind ik wel fijn, dat maakt me dan wel weer een beetje blij.
Maar ik moet nog zien, het zal wel goed komen met mijn verlegen en onzekerheid,
Dat kan alleen als ik erdoor heen bijt.
JE POEPIE