Karakteristiek gevoel
Het is er niet
Maar het lijkt wel zo
De sturing mist
Het mist letterlijk
Het duistere gezicht
De tegenstrijdigheid
De suspensie van negatief
En positief
Toch niet onbewogen
Geen zeven
Veertien, twee
Geen zeven
Als iets tegen principes
Maar toch aanlokkelijk
Toch niet neutraal
En ook geen zeven
Zoals een kindshand
Aan de kachel
En de vader
Die straft
Wel willen
Niet doen
Niet goed
Wel verleidelijk
Misschien twee
En geen een
Tegenneutraal
Onbestuurbaar sentiment