Een klotestad
houd me in zijn macht.
Schijn hooghouden is je doel.
Je neemt telkens een schoon blad,
en lacht.
Iedereen kent je,
je bent een zondebok.
Alles is zo, eenvoud.
iedereen belt je.
Iedereen kijkt op de klok.
Geen wonder dat,
ja panisch word.
Iedereen wijst en iedereen kijkt.
Je word geroepen op de mat,
en leest van het bord.
Maaseik is een hel.
Maaseik is een gevang.
Ik ga hier dood!
Je verkoopt een lel,
en dan... PANG