In liefde verbonden
vervaagt de scheidslijn
tussen onze werelden
Zij die waren, zijn
en zullen zijn
ontmoeten elkaar telkens weer
In een zelfde trilling van de geest
In een droom of visioen
In een nieuw leven
aan deze of gene zijde
Waar het hart zielen in liefde
één doet worden
zal geen zijde meer zijn
maar enkel licht.
Waar iedereen blijde liefde
en blijde rust steeds weer bij
elkaar zal vinden.