De Weg naar........??
Het hart is leeg, de ziel is moe en op
Gevochten of niet, het leven roept om een stop
Naar het eindeloze, zitten te turen en wachten
Daarvan alleen krijg je al nare gedachten
Rondom mij wordt het steeds kouder, echt koel
Het interesseert mij niets meer, heb ook geen schuldgevoel
Wil gaan zweven, op zoek naar rust
Brengt voor mij voldoening, het is een must
Heeft het geprobeerd, het jou te geven
Misschien voor jou een klein stukje leven
Voor mij een droom die mocht blijven duren
Want niemand zoals jij, kon mij zo goed sturen
Wilde altijd in jou hartje sluipen
Heb ervoor op mijn knieen willen kruipen
Maar iemand zoals ik met een zwaar gebrek
Had ook recht om te komen bij jou op de tweede plek
Ik heb jou daarvoor ook nooit gehaat
Daarvoor was jij aller tijden mijn beste maat
Gaf mij steun en liefde in slechte tijden
Liet je niet toe, je mocht me niet verblijden
Ik hoop dat je me zal herinneren zo wie ik was
Hield van je, dat was wat je altijd in mijn ogen las
Je geloofde het misschien nooit, dan was het gissen
Waar ik ook heen gaat, jou zal ik altijd missen