Commerciele liefde
Overal op de radio
hoor je steeds dat woord
Je wordt gewoon gebrainwashd
je oren grof doorboord
"Valentijnsdag!"
Bel nu een stuur
een kaart naar je lief
het is hier niet duur!
Er wordt je verteld
dat het zo moet
alleen op deze manier
zit de liefde goed
Wat een geleuter
denk toch eens even
niet alleen vandaag
moet je elkaar liefde geven
Dat doe je toch niet
vanwege een "dag"
maar omdat je elkaar
heel erg mag
of van elkaar houdt
dan geef je toch liefde?
waarom alleen dan deze dag,
De dag van commerciele liefde?