Het leven gaat door hoe moeilijk dat ook zal zijn,
ik ben blij voor de tijd dat ik van je heb mogen genieten ik vond het fijn.
Het is alleen nu voor goed voor bij ,
we kunnen niet meer samen leven ik niet met jou en jij niet met mij .
Zo vaak hebben we het al geprobeerd en het lukt gewoon niet,
ik hoop dat jij dat ook eens in ziet.
Je blijft mijn papsie voor de rest van mijn leven,
het spijt me dat ik je niet meer kon geven .
Ik durf je gewoon niet meer te vertrouwen,
en zonder vertrouwen kun je een relatie niet bouwen.
Ik hoop dat je goed voor jezelf zal zorgen,
want ergens voor jou ligt de ware verborgen.
Misschien dat we elkaar nog eens tegen komen,
misschien in het echt maar zeker in mijn dromen.
Ik hou nog van jouw met heel mijn hart ,
en bedankt de dag dat ik je heb ontmoet.
Daar op het station het voelde toen zo goed.
Lief en leed hebben we gedeeld maar nu niet meer ,
ik hoop je wel nog ooit te zien al was het maar voor 1 keer.
Zorg goed voor jezelf lieve schat,
en bedankt voor de tijd die ik met je had.
Tot ooit misschien over een jaar of tien het maakt niet uit in mijn dromen zal ik je altijd blijven zien.
Liefs piepsie