Ik hou van jou,
dat zijn woorden die we elkaar altijd zeggen
want jij hebt me geleerd dat je altijd moet weten
dat de ander van je houdt..
Nooit hang je op zonder deze woorden,
nimmer met een boos hart,
in de wetenschap dat we om elkaar geven
echt blij maakt me dat..
Jij bent mijn grote voorbeeld,
ik zou het net zo doen als jij
altijd mijn kinderen laten weten
dat ik ze bij me draag in mijn hart
En komt er ooit een dag
dat we van elkaar moeten scheiden,
dan weet ik dat jij zielsveel van mij hield,
en ik van jou!
Jij en ik zijn een,
hebben dezelfde gedachten
ik lijk op jou papa,
en daar ben ik trots op!
Maar bovenal ben je mijn beste vriend,
vertellen we elkaar over onze liefdes,
delen we wat vrienden doen,
jij, papa, bent mijn Valentijn!