Als ogen konden spreken
Dan vertelde jij hele verhalen
Doordringende, verwarde ogen
Niet wetend waar hun verhaal begint
Hoe verdwaald ze ook zijn
Alleen jij kunt ze redden
Ben alsjeblieft slim genoeg
Om keihard weg te lopen
Houd geen rekening met mijn pijn
Dat is niet jouw verdriet
Ik zou er veel voor geven
Om je dit niet te hoeven vragen
Beperk de schade
Haar verliezen wil je niet