Laat me los
en bevrijd me van mijn lijden
Of hou van me
leid me naar bevrijding
Snij mijn hart los van het jouwe
breek die ketting die mij
bindt aan jou
Of laat me zweven naar de wolken
zeg me eenmaal dat je van me houdt
Sluit mijn oren voor je muziek
dood de vlinders in mijn maag
Sluit mijn ogen voor de liefde
dood de kriebels nog vandaag
Of streel voor mij de snaren
beroer mijn hart met klanken spel
Neem me in je armen
Kom me halen, haal me weg uit deze hel
Breek die band nu tussen ons
of hou van me met heel je hart
Laat me los of heb me lief
Hoe dan ook, bevrijd me van mijn smart
...
Voor een cellist die ook piano speelt en van wie ik zielsveel hou. Of het ook wederzijds is...? Soms weet ik zeker van wel, soms denk ik van niet...