Ik word geraakt door je tinteling,
ze bevrijd me van slepende pijn
Je waakt over m'n nachtmerries
die mijn ziel stapsgewijs blootlegt
Hete kussen laten me zweven,
knuffels laten me vallen in je hart
Je streelt mijn emoties gevoelig,
alsof je ze niet durft aan te voelen
Ik verbind m'n armen met de jouwe
en hoop dat het eeuwig duren mag
Schenk mij de liefde die in je heerst,
laat me eeuwig vliegen boven je hoofd...