Het vallen van de nacht
gebeurt in alle stilte
toch kan ik
de slaap niet vatten
ik denk teveel aan jou
waarom ben je heengegaan
net nu ik je het meest nodig had
ik kan niet zonder jou
zo zou het gedicht kunnen gaan
maar
als een volleerd acteur
zei droom ik recht in haar gezicht
met een stalen blik
"Frankly my dear,
I don't give a damn!"