Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Gevoelens als...
Gevoelens als…
Gevoelens als magische woorden
Blijven steken in een lage vlucht
En de vliegensvlugge vogels
Worden gevolgd door een diepe zucht
Gevoelens als diepzinnige tekens
Samengekomen in een mooi verhaal
Geven mij de kracht om door te dromen
Over wat ik nog zou willen allemaal
Gevoelens als een rode wolk
Geven een mengeling van onbehagen
En van een dieper wordend verlangen
Zonder gelijk te worden verslagen
Gevoelens als een dieper wezen
Onmisbaar in ons aards bestaan
Overvallen je soms in doen en laten
Halen je even uit die eeuwige waan
***
Reacties op dit gedicht
Caroline Maas vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
TMM
:
Zondag, juli 08, 2001 02:28
Gevoelens van een gebroken nacht
Brengen duister onweer teweeg
Maar dit gedicht straalt in alle pracht
En dus loopt langzaam het onheil leeg
Firebolt
:
Woensdag, februari 14, 2001 14:00
En nog een..!! Tjonge... echt mooi hoor..!!
Over dit gedicht
Auteur:
Caroline Maas
Gecontroleerd door:
caroline
Gepubliceerd op:
14 februari 2001
Thema's:
[IK]
[Geluk]