Siske,
Ik weet nog goed toen wij elkaar leerden kennen
wij praten al heel vlug met elkaar.
In al die jaren dat we elkaar kennen, hebben we mooie maar ook minder mooie tijden beleeft.
Ze zijn allemaal één voor één in mijn geheugen gegrift
je weet ook waarom je zo speciaal bent, onze vriendschap is blijven bestaan ook toen ik ziek was ik verheugde mij altijd op een briefje van jou en dan las ik aleen maar goede dingenn jij bleef mij ook schrijven, ik be heel blij dat onze vrienschap is blijven bestaan.
jij staat mij nu nog altijd bij, als ik het moeilijk heb.
jij bent er dan met je troostende woorden
Maar weet ik zal er ook altijd zijn voor jou
Tessake
* Dit gedicht is speciaal voor mijn vriendin,die mij altijd heeft bij gestaan in moeilijke tijden en nu doet ze dat nog ) bedankt siske!!!!!