ik heb een vriend ,
maar is hij dat wel echt ,
ik had een vriend ,
dat denk ik toch ,
ik zal misschien ooit eens een vriend hebben ,
dat hoop ik toch ,
die "vriend" die ik had ,
die liet me niet los ,
ik kon ervan houden ,
die vriend die ik heb ,
die laat me vallen ,
die wil me niet zien ,
die vriend die ik zal hebben ,
die is er niet meer ,
ik hoop dat een god me kan helpen ,
ik hoop dat een mens me kan zien ,
ik heb iemand nodig ,
en het liefst van al die vriend ,
die vriend die ik had , die ik heb , die ik zal hebben ,
die wil ik terug , voor eeuwig en altijd
~*Annemieke*~