Waarom
waarom is het zo een probleem,
gewoon zeggen wat je voelt,
al is het maar tegen mij alleen.
Gewoon zeggen "ik haat jou"
gewoon zeggen "je deed me pijn",
dan zou ik me veranderen,
dan zou het terug normaal kunnen zijn.
Zeg me wat er op je hart ligt,
zeg me wat ik verkeerd deed,
ik zei het al tegen jou,
tot je me dit allemaal verweet.
Ik wil echt niet veel,
één zin is al goed,
want tegen dit kan ik niet tegen,
dat je zo normaal tegen me doet.
Ik kan dit niet negeren,
dit heb je niet verdiend,
scheld me gewoon even uit,
dan ben je misschien terug een beetje vriend.