Ik dacht vanochtend....
Kon ik maar blijven slapen
waarom moet ik mezelf nu weer bij elkaar gaan rapen
Om naar mijn werk te gaan, iedereen horen praten over Valentijn
Nee, ik wil niet....dat doet me teveel pijn
Want wat maanden geleden
ben ik over jou liefde uitgegleden
Je haalde me onderuit, ik viel voor jou
maar heb maandag afscheid van je moeten nemen, terwijl ik dat helemaal niet wou
Bijna klaar om te gaan
toch maar met moeite opgestaan
En toen ik mijn deur opendeed
zag ik hoe je nog net met je auto weg reed
Die rozen maken zoveel goed
daarmee wilde je mij zeggen, dat ik jou niet vergeten moet
mijn Valentijn .....
Je nam de pijn
weer weg bij mij
Die je eerst
in mijn schoot achterliet
maar mijn woorden zijn
doorgedrongen, die vergeet je niet
Daarom ...het komt wel goed
omdat je nu weet wat je me af en toe aan doet..
Je hebt je spijt getoond
en dat wordt vroeg of laat altijd beloont
Mijn hart nog in jou handen
wees er voorzichtig mee...