's Avonds zegt mama altijd vroeger en vroeger
'Ga nu maar slapen anders ben je morgen weer moe'
Gisteren was het zelfs om 9 uur dat ze dat zei
Maar het heeft geen zin dat ik vroeger ga slapen!
Niet dat ik niet in slaap val
Maar 's avonds rond een uur of 12 komt papa met z'n grote platvoeten ook slapen
Dan loopt die eerst nog wat op de gang rond en dan gaat die in bed liggen
Kan het dat niet wat stiller doen?
Als mama dan komt begint ze eerst nog te vertellen wat er die dag allemaal is gebeurd tegen papa
Terwijl papa allang slaapt
En daar word ik dan weer van wakker
Maar zou het iemand kunnen schelen?
Soms kan het ookal eens zijn dat in midden in de nacht wakker word van papa's gesnurk
Dat kan toch niet??
Ik lig 2 meter verder op de gang met mijn deur helemaal dicht??
Ik word er zo gek van!
Iedere dag hetzelfde liedje!
Iedere dag zoveel lawaai
Kan het niet wat stiller??
's morgens
De hele familie is om 5 uur al druk bezig
Papa gaat weer met zijn grote platvoeten naar de badkamer,
stommelt daar nog een beetje
Dan neemt hij een douche en scheert zich
Zus die gaat dan koffie zetten
En je mag er zeker van zijn dat ze dan een heleboel lawaai maakt
Onder de examens doet ze dat altijd
Dan is ze 'een beetje' gek
Mama is al volop bezig met boterhammen te smeren
En de hond?
Die gaat buiten een beetje van zijn oren maken
En wie is er dan ook al wakker om 5 uur?
Ik
Ja ik
Dat zij om 12 uur willen gaan slapen en om 5 uur terug fit opstaan, mij goed
Maar mij daar ook nog voor wakker maken?!
Ik ben geen mens de volgende ochtend als ik pas om 12 uur ga slapen
Ik heb voldoende slaap nodig
Ja mag het draaien en keren hoe je wil
Maar ik heb voldoende slaap nodig!
Hoe ze het volhouden blijft mij een groot raadsel
Ik word er zo gek van!
Iedere dag hetzelfde liedje!
Iedere dag zoveel lawaai
Kan het niet wat stiller??
Ik heb al zo vaak gevraagd of het 's avonds laat wat stiller kan
Ze knikken wel ja maar doen nee
Maar wacht maar
Onder de vakantie blijft iedereen tot een gat in de dag in bed liggen
ALS ZE NIET WAT STILLER KUNNEN ZIJN KAN IK DAT ONDER DE VAKANTIE OOK NIET!