Ik weet niet wat
Ik weet niet waarom
Ik weet niet wie
Ik weet niet hoe
Maar dat maakt me niet zoveel uit
Meestal duurt het niet zo lang
voordat je weer eens uitbarst
Maar om 1 of andere reden
gaat alles nu goed
Ik weet echt niet hoelang
het nog zal duren
Ik weet alleen dat ik ervan
zal genieten tot het weer voorbij is