de nacht van de vlinder
De nacht van de vlinder.
Witgeblaakt in het licht van de maan,vliegt hij zijn dood tegenmoed.
Fladdert en wijsgeluimd de wereld af.
Na de nacht van de vlinder en den witten gloed.
Spoort alleen de gedachten van een mooi lief leven.
Van glans en gloed.
vlindertje lief,fladder maar fijn.
Jij blijft bij me, m'n hele leven lang.
De gedachten ondgaan me.....maar het witte blijft in me voorbestaan