Plaats van liefde..
Ik kijk naar de wolken,
en probeer me voor te stellen
hoe het er daar uitziet..
Ik wens me daar,
ver boven deze harde wereld
weg van deze wereld vol van verdriet..
Zorgeloos vliegen
zonder onrust en gemis
vliegen en op zoek gaan naar,
Een plaats waar alleen maar liefde is..