Weeral ,
weeral jij ,
weeral ,
die vriendin ...
Kan je dan nu niet heel even
enkel om mij geven?
Ben ik dan echt
het meisje van je leven
zou je dan niet alles
voor me willen opgeven?
moet ik geloven
in al je betoverende woorden ...
of laat ik je nu gaan
en ga de wereld alleen tegen aan ??