woede in mij, zin om het uit te schreeuwen
nee, steeds rekening houdend met de ander
waarom houdt de ander geen rekening met mij?
ik wil eventjes mezelf zij, eventjes bij die ene
persoon zijn, eventjes zwijgen, zodat de
stilte mij alles kan vertellen