Ik sluitte mijn ogen,
ik begon over jouw te dromen.
Je kon weer bij ons leven,
je was terug gekomen, om jou liefde te geven.
Ik hoorde je stem, ik zag jouw lach.
Het was een droom, een droom die ons even weer samenbracht.
Je kon weer met volle kracht leven,
maar na een tijdje begon je weer weg te zweven.
Jouw laatste woorden waren: " IK HOU VAN JOU EN HEEL DE KLAS"
Je mocht even terug leven, je was afscheid van mij komen nemen.
Ik heb je moeten laten gaan,
maar in mijn hart zal je eeuwig blijven bestaan.
Ooit zullen we terug samenkomen,
als is het wanneer ik zelf eeuwig moet wegdromen.
Maar samen zullen we ooit wel komen.
Weet dat ik je na die bijna 6 jaar nog steeds enorm mis.
Geschreven voor Marijke M.
Kelly vw