Druppels van Liefde
Eén druppel betekent dat ik heel veel van je hou.
Misschien besef je het nog niet goed, maar het regent pijpestelen.
Maar dit merk je niet, want je loopt onder je regenscherm.
De druppels vallen rondom je heen en je kunt mijn liefde niet voelen.
Je loopt er overheen en je voelt ze nauwelijks door je mooie schoentjes.
Ik zou je willen vragen als je het nog eens voelt regenen,
laat dan je paraplu dicht en voel mijn liefde over je wangen rollen.
En laat dan zien dat het je gelukkig maakt.
Dans daarom met mij in de regen en geef mijn druppels
warmte zodat ze kunnen verdampen en dat het kan blijven regenen,
zodat ik van jou kan blijven houden.