Ik ben in een woestijn dorstende naar water
Het zand is gloeiend heet met onbewolkte lucht
Zie ik het einde komen, hoor ik het geratel
van dood die ik tot hiertoe ben ontvlucht?
Als ik het kon zou ik thans haastig bidden
Om water, kracht, een mooie jongen zonder naam
Die me bij zou staan wanneer ik hier in het midden
Van zand en zon en lucht eenvoudig dood zou gaan
Waarom kon ik niet volgen toen de karavaan
Linksaf sloeg bij dat lichtbegroeide kanteeltje?
Ik ging rechtdoor, ik zag wat mooie boompjes staan
Het was een spiegeling en ik, een dood kameeltje
……………………………………………….
In the dessert I am, thirsting for some water
The sand blistering hot, not one cloud in the sky
Is the end near, do I hear the rattle?
Clattering of death I thus far did escape
I would, if I could, rapidly do some praying
For water, strength and a good looking guy
Who would support me in my hour of need
When I shall die amidst sand, sun and sky
Why did I not follow when the caravan
Made a left turn by slightly green crenel
I went straight on because I saw some trees
A mirage it was and I, a small dead camel.