als 't regent wordt het nat
als het ijzelt wordt het glad
't water wordt koud in bad
heb het allemaal al gehad
voel me net de deurmat
jullie trappen me alleen maar plat
ben net een verzopen kat
maar ik ben het ook weleens zat
je bent een vuile rat
schop je nog eens onder je gat
dan heb je ook eens wat
dat ik het mooie leven van je af jat
ga ik ervandoor met jou schat
dat iedereen je uitlacht in de stad
en je ziet als een lelijke wrat
zodat niemand je meer vergat
met mijn vrienden trap ik jou dan plat
proficiat!