Het gisten van schone woorden
het zwalpen van enge geesten
op een oude zondag en zijn regen
gedachten fladderen met natte veren
voorbij wolken
voorbij melkwegen
voorbij liefde,
zijn handen beven
zijn hoofd tolt als een gekke paardenmolen
zijn poezie verdronk in een witte wijnvlek
zijn innerlijke woede stond geschreven.