***Als woorden konden uitdrukken
Hoeveel respect ik voor je had
Dan had ik ze allang opgeschreven
En het je gegeven als blijk van mij waardering
Maar mijn pen vloeit niet de zinnen
die ik voel ik mijn lijf en denk in mijn hoofd
Als streling jou kon laten voelen
Hoe warm ik word van binnen als je naast me
Ligt en steeds dichter bij me kruipt
Om mij uiteindelijk vast te houden en met
Me te vrijen zoals nog nooit iemand heeft gedaan
Dan streelde ik je zo vaak en intens ik kon
Als mijn blik je kon uit leggen hoe vaak
Ik onzeker en bang zelfs jaloers was
Dat zelfs als je het soms zag nog de helft niet zou zien
Mijn gevoel voor jou gaat verder als woorden
Zinnen, blikken of lichamelijk contact
Mijn gedachtes die naar jou uitgaan
Kunnen de slechtste en de mooiste gevoelens maken
Je hebt me laten zien hoe mooi je bent met alle
Kleine dingen die je voor me doet
Al die dingen die ik voel trillen in mijn hart
al de zinnen die je uitspreekt die blijven hangen in mijn verstand
Als ik eraan denk dan hoop ik dat ik ze nooit zal vergeten
***