verdriet en pijn zijn uit mijn hart verdwenen...
liefde en warmte omarmen mijn ziel...
jij kwam plots voorbij...
geen getreuzel, geen slijmerij...
jij was wat ik eeuwen zocht...
jij was liefde op 't eerste gezicht...
nu nog steeds groeit passie aan...
jij blijft altijd mijn leven...
'k hou van je!