tien kleine luizen
kwamen thuis met buizen
maar ze waren allemaalte klein
ja dat kon niet anders zyn
hoe kan een luis nu zo iets zwaar dragen
ze hadden het aan my kunnen vragen
nu hebben ze het in hun rug
ja zeg en dan nog die smerige mug
pats ze was te vlug