doodsangst spiegelt in je ogen
als een bang dier zit je daar onbewogen
hoe kon dit gebeuren?
laat die ouwe lui maar zeuren
huil maar, gooit het er maar uit
het interreseert ze geen fluit
maar mij wel
het leven is echt geen hel
nick en ik helpen je er wel doorheen
je staat niet alleen
wat er ook gebeurd mag zijn
ze krijgen ons niet klein
lieve meid, het komt wel goed
en anders zijn we nog even zoet
maar de oorzaak zal worden achterhaald
de rekening is dan betaald
geen zorgen meer
niets doet dan meer zeer
we zijn er voor je, siekje. je staat er niet alleen voor!;-)