Als we nu geen afscheid nemen
met pijn in ’t hart, weliswaar
blijven we ons hele leven
toch maar bij elkaar
En komt er een dag dat d’ ene sterft
en d’ ander verscheurd wordt door verdriet
Liever levend en niet wetend
of jij nog leeft of niet ?..
Als we d’ onzekerheid verkiezen
blijft de liefde toch bestaan,
waarom dan ons hele leven
niet meer hand in hand te gaan ?
Het liefste zou ik met jou
voor eeuwig blijven leven,
Maar ik zal je tot aan ’t einde
al mijn liefde geven