''my dear friends''
zo heten ze,
mijn lieve nuby, tosie,
dodde, stampie,
salty. ze geven
liefde en verdriet,
je kunt ze alles vertellen,
ze zullen het niet
doorvertellen.
je houd zo veel van ze,
zoveel dat je ze
NOOIT kwijt zou willen.
en op een dag....
ja op een dag,
dan gaan ze dood.
dikke tranen, je
kunt ze niet bedwingen.
je zal ze missen.
heel erg, heel heel
heel heel erg.
dat gebeurde mij,
keer op keer.
na dagen denken ze;
ze is het al vergeten.
maar dat doe je nooit.
nooit, nooit.
na al die minuten,
uren, dagen, maanden
en zelfs jaren,
kan ik ze niet vergeten.
en dat hoeft ook niet.
ik zal altijd van jullie houden,
Snuffie, peter1, peter2,
petera,beertje en droppie.
I ALWAYS LOVE YOU.