luister ik naar het gras wat op je lichaam groeit
schreeuw hard je naam en druk mijn oor tegen de grond
extreem stil
wil ik je horen zeggen
ik kom eraan
maar het blijft stil
gewoon extreem stil
extreem stil
hoor ik jouw kloppen op mijn ziel niet
ik ben te druk,begraaf me onder aarde
dicht tegen jouw lijf
extreem stil
en als een blinde
zoek ik jou
maar waar ben je, 't blijft
gewoon extreem stil
Dan op een ochtend vind ik je
ik ruik je geur weer
en hoor jouw kloppen op mijn ziel
kruip de grond uit,kijk de lucht in
en voel jouw warmte branden op mijn hart
gewoon extreem stil