Lachen doe ik van buiten
huilen doe ik van binnen
kijken doe ik met mijn ogen
en dromen met mijn gevoel
Zoeken doe ik naar een antwoord
en antwoorden doe ik op een vraag
,maar vragen doe ik omdat ik iets niet weet
En als ik iets niet weet
dan vraag ik het
als ik wat vraag
dan krijg ik een antwoord
en een antwoord krijg ik door te zoeken.
Dus blijf ik altijd wel bezig, want ik heb nog vragen zat.