Meisje ik kan je niet vergeten
Jouw glimlach is onvergetelijk.
De woorden die voor mij bestemd zijn
Zijn binnengedrongen om daar voor altijd te blijven
De liefdevolle momenten
Leren mij wat het is om te houden van
De onzekere momenten
Laten mij voelen wat angst is
Het weten samen met jou verder te gaan
Geeft me het gevoel dat ik alles aan kan
Jij bent mijn liefste schatje
meisje jou kan ik nooit vergeten