De nacht valt,
de sterren verschijnen.
Realiteit verdwijnt,
mijn droomwereld opent zich.
Ik tel de sterren,
elke ster voor hoeveel ik van je hou,
maar plots zijn er geen meer.
Vraag me af wat jij doet,
wat jij denkt,
wat je voelt?
Ik zie jou ook sterren tellen,
ja lacht zelfs naar me,
komt naar me toe en dan...
ik schiet wakker
en realiseer me dat
ik kan blijven hopen,
dromen van alles,
maar niet dat ze uitkomen...