Soms, soms kan ik je haten...
Maar die andere keren, kan ik het niet laten...
Denk toch dat ik je bemin,
Ook al is dit niet altijd naar mijn zin...
Hou jij nu van mij of niet...
Ik hoop echt dat je dit eens ziet;
Ik heb je liever dan lief...
En ik weet, jij wil me zeker als hartendief....
Maar nu maakt zij je zo zot...
En onthou 1 ding...ik ga eraan kapot...
Jou wil ik alles geven...
En samen in de toekomst verder leven...
Wat heeft "zij" dat ik niet heb...
Is it the way she looks at you, laughs at you...
Ik ben het echt moe...
Liefste zon en maan...
Hoe zal het verder met ons gaan?