Ik kan niet slapen, alles wat ik
wist, is een leugen zonder jou
Ik kan niet ademen als mijn
hart in twee gebroken is
er is geen houvast zonder jou
je bent niet weg, maar ook niet hier
altans dat is hoe het lijkt
als we konden proberen
de oorlog te stoppen
ik weet dat we het kunnen maken
hoe kan ik weggaan
als alles waar ik van hou
en alles waar ik voor leef
in jou zit
ik kan niet dromen
slaaploze nachten
hebben me te pakken
de enige droom die ik had
was bij jou te zijn