Mijn verjaardag komt eraan
al heel gauw binnen een tweetal weekjes
Normaal voor iedereen een feest
voor mij nog een dag om me met de neus op de feiten te drukken
Alleen want jij koos voor haar
Alleen want jij moet naar haar
Weer een verjaardag in eenzaamheid
Weer een verjaardag zonder degene waar ik van hou
Kdenk niet dat ik zo'n verjaardag wil meemaken
Kverjaar liever niet meer