Tussen jou en mij.....
Tussen jou en mij stonden een aantal dingen,
die we niet samen op konden vangen
Dingen die ik niet kon
en jij wel wilde,
Zo mooi als het begon
wij met zijn twee
we wilde elkaar,
alleen nog maar
Ik heb het uiteindelijk uitgemaakt
gewoon omdat ik het niet meer wist
ik was eindeloos, radeloos
wat moest ik nou
ik vond het moeilijk
ik hield nog te veel van jou
Toch ben je uit mijn hoofd verdwenen
en is jou hoofdstuk voor mij gesloten
tuurlijk zou ik je nooit vergeten
het gevoel dat jij mij gaf
ik wacht op diegene die dat ook kan