Lieve twan,
ik wil je even laten weten dat ik trots op je ben
en dat terwijl ik je nog maar 20 maanden ken
want:
het is al bijna 2,5 jaar geleden
dat je door het oog van de naald bent gegleden
door dat ongeluk en de tijd daarna
kreeg je een flinke klap
en dat was echt geen grap
binnen 4 maanden kon je weer al veel meer aan
maar het was dan ook een echte leer,dat neem ik wel aan
ook de tijd er na ging het even weer niet goed
toen leerde je mij na een tijdje kennen
en moest je ff aan me wennen
alles lijkt nu beter te gaan
nog niet vlug maar stilletjes aan
door al je tegen slagen
van de afgelopen 2 jaar
heb ik je nooit echt horen klagen
en stond je voor iedereen klaar
nu word het eens tijd voor jou
en ik sta altijd voor je klaar
ik hou daarom ook gewoon van hoe je bent
lieve twan ,
je bent een goede vent
ik hoop dat je net al ik ook trots op je zelf bent
dikke kus syl