Ik wens bij de sterren aan de hemel.
Dat alle mensen op aarde liefde mogen kennen.
Ik wens voorspoed en geven en nemen in alle harten toe.
Ik wens voor mezelf dat ik mezelf ken.
Wat ik werkelijk ben in mijn kern.
Ik wens bij de sterren aan de hoge noorderzon.
Dat allen op aarde dit ook wensen kon.
Dat blijheid en vrijheid mocht komen,
in alle harten op aarde wens ik een vonk van licht toe.
God ja hopelijk luister jij nu naar me.
Ik wens zoveel voor iedereen.
Voor jou en mij dit alles maakt mijn hart blij.
Wees vol jolijt en zonder spijt van wat voorbij is.
Iedere mens nu op dit moment geef ik de wens heel te zijn.
Lief en aardig voor elkaar.
Raar maar waar dit is nu mijn wens.