een klein prachtig beestje,
het gaat heen en weer
Het flabbert en het flabbert,
Daar hoog in de lucht.
Rustig gaat het landen op een stam van de boom,
Zijn kleuren glimmen door de zon
Rood en geel zijn, zijn kleuren.
Hij flabbert net zo vrolijk weg,
Dan als hij kwam.
Het is nergens bang voor,
Want zo is het leven van een vlinder.
Liefs, Inge xxx