Het is de manier waarop ik hem voel
Het is de manier waarop ik hem zie
Ik voel dat ik mijn geheugen verlies
Het is de manier waarop ik hem ervaar
En elk klein ding
Aan hem is juist
Enkel al denken aan hem
Brengt me door de nacht
Elke keer we mekaar zien
Is het plaatje compleet
Elke keer dat we mekaar voelen
Is het gevoel te veel
Hij is alles wat ik nodig had
Om terug verliefd te worden
Ik wist het van het begin
Hij is de puzzel van mijn hart